Garanția

1. Avans 20 %
Buyer.md este unicul intermediar din Moldova care se ocupa cu livrarea de peste hotare a marfurilor, in baza avansului de 20 %. În cazul comandării prin intermediul nostru a unui produs, tot de ce aveti nevoie este să depuneți avansul iar achitarea integrala are loc la primirea produsului în Moldova, la noi în oficiu.

2. Garanția prețului.
Prețul calculat de noi este unul final și include toate cheltuielile și comisioanele. Nu există nici un comision ascuns după ce produsul ajunge în Moldova!

3. Garanția livrării.
În cazul in care produsul comandat nu ajunge în Moldova în decurs de 45 zile, (în cazul produselor din SUA și Europ sau 60 zile în cazul produselor din China), noi  vă returnăm avansul integral. După statistică din 100 de colete, 1-2 se pot pierde și nu ajung în Moldova. Aceasta se întîmplă în special în cazul produselor livrate din China. Daca comanda dvs nu va fi livrată la timp, noi vă întoarcem avansul.

4. Garanția calității
Clienții noștri au la dispozitie o săptămînă din momentul sosirii produselor la depozit in Chișinău pentru a verifica calitatea mărfii și dacă aceasta coincide cu descrierea vînzătorului. În caz de necesitate, noi contactăm vînzătorul și decidem metodele de soluționare a problemei, prin intermediul întoarcerii sau a intoarcerei partiale a costului produsului.

Comments are closed.