Livrarea produselor din SUA în Moldova

Buyer.md – serviciu de achiziție și livrare a mărfurilor din SUA

Cumpărăturile din SUA au devenit mai ușoare!

Buyer.md este specializat în livrarea oricăror bunuri din magazinele online americane și platformele de achiziții electronice. Timp de 11 ani de muncă, am reușit să perfecționăm algoritmul de lucru, să adunăm o echipă de profesioniști și să livrăm comenzi la mii de cumpărători din Republica Moldova.

 

Suntem aleși pentru:
  • experienţă;
  • îndeplinirea ireproșabilă a obligațiilor ce le revin;
  • posibilitatea de livrare din orice magazine online și piețe din Statele Unite;
  • garanții și prețuri mici.
De ce tot mai mulți oameni aleg să facă cumpărături online în SUA?

Volumul comerțului electronic crește în fiecare an atât în țara noastră, cât și în întreaga lume. SUA este liderul incontestabil al pieței digitale. Aici se află cele mai mari magazine online și platforme de achiziții electronice, dintre care cele mai faimoase sunt:

Amazon – cel mai mare magazin online cu sute de mii de produse;
eBay – cea mai mare licitatie online, unde mii de producatori si alte magazine isi prezinta marfa;
BHphotovideo – un mare retailer online specializat în vânzarea de echipamente foto și video, componente de calculator, electronice;
Nordstrom Rack – un comerciant online care este o filială a magazinului Nordstrom din SUA;
6pm – magazin specializat în îmbrăcăminte și încălțăminte de marcă;
Newegg – magazin online specializat in vanzarea de electronice, componente de calculator, console de jocuri si alte echipamente tehnologice.

 

Atunci când aleg să procure mărfuri din SUA, cumpărătorii se bazează pe:
— sortiment gigantic, nelimitat de produse disponibile;
– posibilitatea unei alegeri pe îndelete și convenabile a mărfurilor;
– calitatea bună a produsului;
– PRETURI CU ADEVARAT MICI.

 

Singurul obstacol poate fi complexitatea plasării unei comenzi și livrarea acesteia în Moldova. Dar Buyer.md te va ajuta să transformi dificultățile într-o achiziție plăcută și profitabilă!

 

Ce poți cumpăra în SUA prin internet?

Orice! Dar printre cele mai populare categorii de produse apar în mod tradițional:

– îmbrăcăminte și încălțăminte de marcă – Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Timberland, Columbia și alte mărci. Pentru mai multe informații despre livrarea hainelor din SUA, consultați pagina „Livrarea hainelor”;

– iPhone, iPad, iPod și alte produse Apple la prețuri uimitor de mici.

– gadgeturi electronice și electrocasnice mici Canon și Kindle, Philips și Monster Beats, tablete și smart ceasuri, încărcătoare wireless, monitoare și multe altele;

– mărfuri pentru pescuit, vânătoare și turism – undițe și tackle de filare, cizme, camuflaj, corturi și mii de alte bunuri rare.

– instrumente muzicale – chitare, sintetizatoare, instrumente de suflat si percutie de la cei mai importanti producatori din lume.

— piese auto originale pentru mașini ale mărcilor americane, europene și japoneze – Jeep, BMW, Mercedes, Chrysler, Ford, Cadillac, Toyota, Honda, Nissan și altele.

 

După cum puteți vedea, cumpărarea în SUA este o șansă excelentă de a cumpăra un produs de calitate cu economii semnificative. Iar Buyer.md este o oportunitate reală de a livra orice produs în Moldova prompt, atent, la pret redus și fără dificultăți!

 

Buyer.md: alege ce ai visat. Îl aducem noi!